Banesa Moderne

HAPA LARG QENDRËS SË PRISHTINËS

Lokacioni ideal i kompleksit Eng Invest ju jep liri dhe casje banorëve në të gjitha funksionet e nevojshme për jetë të rehatshme. Me Sheshin Skenderbeu 7 minuta larg në këmbë, e me shkollat fillore Meto Bajraktari e Model vetëm hapa larg banesave - jetesa në kompleksin Eng Invest është e dizajnuar për familje që dëshirojnë gjallërinë e qendrës dhe qetësinë e rahatinë e Lagjjes Tophane.

Kompleksi jonë përbën rreth 20,000m2 ndërtim, prej të cilave mbi 12,000m2 janë mbitokë. I ndarë në tri lamella, objekti është 14 kate i lartë, dhe përbën rreth 100 banesa dhe mbi 140 vendparkingje për banorë, të shpërndara në tre kate garazha nëntokësore.

0
Banesa Moderne
0
(m2) Hapësirë për afarizëm
0
(m2) Ndërtim mbi-tokë
0
Vendparkingje për banorë
02

Galeria

03

Planimetria

Kualitet në ndërtim

Cilësi e lartë, materiale kualitative e funksionale

Eng Invest apartments

Rr. Mark Isaku,
Lagjja Tophane,
Prishtine, Kosovë.

Kontakto

Zyret e Shitjes:

Rr. Tringe Smajli 1/1,
Prishtine, Kosovë.
Telefon: +383 44 222 016
E-mail: info@enginvest.net